EIG

Om East Invest Group

EIG er et dansk investeringsselskab med en investeringshorisont udelukkende fokuseret på investeringsprojekter og udlejningsejendomme i Danmark, Finland, Spanien og Østeuropa.

Vi køber typisk ejendomsprojekter, som ikke har været handlet på det åbne marked eller konkursprojekter fra banker.

Værdierne af selskabets ejendomme vil blive optimeret via gennemgribende modernisering af investeringsejendommene og indtjeningen skal primært skabes gennem:

  • * Investering i, salg og udlejning ejendomme
  • * Investering i større, Spa og Wellness projekter
  • * Finansiel styring og lønsomhed i driften

Selskabets forretning er at udvikle og udnytte det potentiale, som porteføljen rummer for eksempelvis udbygning af tag-rum og nybyggeri m.v.

Alle projekt investeringer foretages i uafhængigt oprettet anpartsselskab med kort tidshorisont, oftest 3 - 5 år og frasælges fuld udlejet.

Alle projekter sælges direkte gennem EIG’s eget netværk og er derfor aldrig annonceret i markedet. Dette give betydelige større afkast i størrelsesorden af 11 - 16 %, når vi taler om projekter i Danmark, mens projekterne i udlandet generer mellem 17 – 22 % afkast.

Selskabets investeringer uden for Danmark er i henhold til den danske datterselskabsaktier og koncernselskabsaktier, hvor udbyttet kan tilbageføres skattefrit efter gældende regler.

EIG er stiftet 1 januar 2001 og har en lang track record i ejendomsinvesteringer bag sig.

 

 

© East Invest 2015.  All rights reserved. Ultimate Marketing Solution.